Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
benekk napisał:
czesio2009 napisał:
Niestety nie doświadczyłem tej przyjemności...ale coś musi być na rzeczy skoro typ tak personalnie Cie atakuje.
Co innego po pyszczyć na kogoś z nudów lub kiepskiego dnia a co innego oskarżać o rzeczy podpadające pod paragraf k.k?

dziadek sam pisal na forum ze policja prowadzi przeciw niemu postepowanie karne

Nowy nick a tablet ten sam, pisałem już, żebyś się zajął problemami francuskimi.

Możesz zacytować ten mój wpis, gdzie Ja Gabriel, napisałem to co mi imputujesz, Tomaszu Jerzy z Eidsvoll?
Może, zanim sam zaczniesz pomawiać innych, to czytaj wpisy dokładnie i ze zrozumieniem tekstu, bez własnych durnowatych domysłów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czy ja przegapiłem gdzieś opis sytuacji jak to Tomasz Jerzy z Eidsvoll okradał Państwo Polskie, Naród i górnictwo biorąc udział w spółkach szwindlu węglowego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
benekk
(benekk)
Wiking
Miałeś kiedyś okazję siem przekonać, tylko pewnikiem ... dałeś ciała.
Jaki paragraf, oraz jakie K.K.?

- Owszem, cytuje jakieś paragrafy,

Osoby z zabrzeniami psychicznymi nawet nie wiedza i nie rozumieja kiedy stosuja oksymoron,ot taki paradoks idioty .Ty dziadu masz tyle kont ze czytowac trudno .A ta twoja bezkrytczna chec wpierdalania sie w cudze zycie ,huj cie obchodzi gdzie kto pracuje ,co komu nav napisal albo kto ile zarabia .Kazdego na forum pouczasz , opierdalasz a jestes tylko zwykly niedojebany kloszard .Bez pracy ,domu zony ,przyjaciol gdyby nie forum to bys nie istnial .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
benekk napisał:
Miałeś kiedyś okazję siem przekonać, tylko pewnikiem ... dałeś ciała.
Jaki paragraf, oraz jakie K.K.?
- Owszem, cytuje jakieś paragrafy,

Osoby z zabrzeniami psychicznymi nawet nie wiedza i nie rozumieja kiedy stosuja oksymoron,ot taki paradoks idioty .Ty dziadu masz tyle kont ze czytowac trudno .A ta twoja bezkrytczna chec wpierdalania sie w cudze zycie ,huj cie obchodzi gdzie kto pracuje ,co komu nav napisal albo kto ile zarabia .Kazdego na forum pouczasz , opierdalasz a jestes tylko zwykly niedojebany kloszard .Bez pracy ,domu zony ,przyjaciol gdyby nie forum to bys nie istnial .

Ależ, że siem nie ośmieszaj i piszże wyraźnie i zrozumiale.
To Ty opisujesz wszędzie moje statusy / kim to nie jestem i co ja nie robiem /.
Sam sobie wmawiasz iże jesteś kimsik innym, a swoje wady, przypisujesz jakiemuś wyimaginowanemu osobnikowi z którym walczysz, podczas majaków sennych, przenosząc te baśnie w świat całkiem realny.

Tyle razy, już prawie do znudzenia pisałem.
Tomaszu Jerzy z Eidsvoll, weź, że się legalnie zarejestruj, pod swoim prawdziwym nazwiskiem i wtedy to tylko, piszże prafdem i tylko prafdem, o tym uwielbianym przez ciebie Gabrielu.
Inakszy, to tylko twoje chore senne majaki i nico większy.
Nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
czy ja przegapiłem gdzieś opis sytuacji jak to Tomasz Jerzy z Eidsvoll okradał Państwo Polskie, Naród i górnictwo biorąc udział w spółkach szwindlu węglowego
To co w Polsce robił, niejaki Fullkasko, vel Defender, vel Tomasz Jerzy z Eidsvoll, to żadna tajemnica i pomówienia.
Wszak sam to opisał, bardzo dawno temu na forum.
Wtedy gdy się chwalił iż pewnie jest jedynym polakierem, który przyjechał do norwegi nie "za chlebem", bo przywiózł ponad 300 tysięcy złotych polskich, ale dla "dobra swoich dzieci".
Ponieważ w polandii chorowały na astmę i alergię pyłków, a tu jak ręką odjął.
I nie zdziwił bym się wcale, gdyby ten poszukiwany przez Polską Policję osobnik,
nie był naprawdę bardzo bliskim krewnym, który wziął na siebie całą winę za oszustwa.

OGONOWSKI KRZYSZTOF
Drugie imię: -
Imię ojca: ZYGFRYD
Imię matki: HELENA
Nazwisko panieńskie matki: WÓJCIK
Miejsce urodzenia: -
Data urodzenia: 22.07.1957
Pseudonim: -
Ostatnie miejsce zameldowania: PIŁSUDSKIEGO 77/50
Obywatelstwo: POLSKA
Wzrost: 176-180 CM
Kolor oczu: JASNE
---------
Podstawa poszukiwania przez jednostki policji
KA KMP Dąbrowa Górnicza, 40-038 Katowice, ul. Lompy 19
telefon: (0-32) 200 1444
email: dyzurnykwp@policja.katowice.pl
poszukuje na podstawie: Art. 286 § 1 Oszustwo - typ podstawowy
Poszukujące jednostki policji:
KA KWP Katowice
Podstawy poszukiwań:
Art. 286 § 1 Oszustwo - typ podstawowy

INFORMACJA DODATKOWA :
Na portalu widnieją tylko wizerunki i dane osób, wobec których organy poszukujące (Prokuratury lub Sądy) wydały zgodę na publikację listu gończego.
Pobieranie danych i wizerunków osób poszukiwanych i zaginionych ze stron serwisu, a następnie umieszczanie na innych niż policyjne stronach internetowych jest dozwolone, jednak w takiej sytuacji odpowiedzialność za aktualność publikacji spoczywa na administratorze publikującego portalu. Wszelkie roszczenia związane z publikowaniem bądź kopiowaniem zawartości serwisu na stronach innych niż policyjne proszę kierować do administratorów właściwych stron sieci Internet.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Ræmigrant)
Wiking
gabriel klamca zlodziej i damski bokser
cierpi na manie wielkosci z urojeniami

Krzysztof OGONOWSKI - Prezes Zarządu
Krzysztof Ogonowski zarządza w BPI częścią operacyjną firmy oraz odpowiada za dział Zarządzania Zmianą. Prowadzi projekty transformacji organizacyjnej, a także doradza Zarządom w zakresie wdrażania zmian. Jako coach ICC zajmuje się również rozwojem kadry menedżerskiej i zespołów.

Jest ekspertem w dziedzinie zarządzania zmianą i projektami. Posiada pierwszą w Polsce licencję trenera PROSCI Change Management, jest członkiem – założycielem Association of Change Management Professionals, członkiem Project Management Institute oraz Stowarzyszenia Project Management Polska. Jest również wykładowcą na studiach Podyplomowych w Szkole Głównej Handlowej w dziedzinie zarządzania zmianą, zarządzania projektami i wdrażania strategii.

Realizował projekty dla takich firm, jak: PLL LOT, Polkomtel, Telekomunikacja Polska, ENERGA Elektrownie Ostrołęka, Electricite de France, Grupa BOT (obecnie PGE), Dalkia Poznań, Dalkia Łódź, Orbis, Warbud, Bank BPH oraz PKO-BPH, SYGNITY, Grupa ENEA, Alstom Power, Conforama, Zelmer, Altadis, Wyborowa.
bpi-group.pl/index.php/acas/zarzad

Krzysztof Ogonowski (Renia Badowska)

www.facebook.com/people/Krzysztof-Ogonowski/100007552695487

a ty jeszcz kilkunastu
pl-pl.facebook.com/public/Krzysztof-Ogonowski

to wiecej niz ludzi z nazwiskiem Ananiow bo tych jest w Polsce tylko 18
z czego jeden poszukiwany przez policzje za przestepstwa kryminalne
www.gazetawroclawska.pl/artykul/zdjecia/...,t,zid.html?cookie=1
nazwiska-polskie.pl/Anani%C3%B3w
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Ræmigrant napisał:

Durna męska forumowa szmato i nieudolny emigracyjny konfidencie z Eidsvoll
Tomaszu Jerzy Ogonowski.

Powielasz niesprawdzone informacje a to jest karalne.
Radzę naprawdę sprawdzać aktualności na stronie policyjnej, inaczej polska policja, będzie miała darmowe ćwiczenia na twojej osobie i to nie Ja Andrzej Gabriel Ananiów doniose tylko Administracja tego portalu Moja Norwegia.
Ponieważ to właśnie na niej ciąży obowiązek usuwanie takich szmat jak ty.

Dla przypomnienia tobie i innym :

"Na portalu widnieją tylko wizerunki i dane osób, wobec których organy poszukujące (Prokuratury lub Sądy) wydały zgodę na publikację listu gończego. Pobieranie danych i wizerunków osób poszukiwanych i zaginionych ze stron serwisu, a następnie umieszczanie na innych niż policyjne stronach internetowych jest dozwolone, jednak w takiej sytuacji odpowiedzialność za aktualność publikacji spoczywa na administratorze publikującego portalu. Wszelkie roszczenia związane z publikowaniem bądź kopiowaniem zawartości serwisu na stronach innych niż policyjne proszę kierować do administratorów właściwych stron sieci Internet."
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Ræmigrant napisał:

Durna męska forumowa szmato i nieudolny emigracyjny konfidencie z Eidsvoll
Tomaszu Jerzy Ogonowski.
I kto tu ma manię wielkości, ha cha cha ...
Tak przy okazji!
Powielasz niesprawdzone informacje a to jest karalne.
Radzę naprawdę sprawdzać aktualności na stronie policyjnej, inaczej polska policja, będzie miała darmowe ćwiczenia na twojej osobie i to nie Ja Andrzej Gabriel Ananiów doniose tylko Administracja tego portalu Moja Norwegia.
Ponieważ to właśnie na niej ciąży obowiązek usuwanie takich szmat jak ty.

Dla przypomnienia tobie i innym :

"Na portalu widnieją tylko wizerunki i dane osób, wobec których organy poszukujące (Prokuratury lub Sądy) wydały zgodę na publikację listu gończego. Pobieranie danych i wizerunków osób poszukiwanych i zaginionych ze stron serwisu, a następnie umieszczanie na innych niż policyjne stronach internetowych jest dozwolone, jednak w takiej sytuacji odpowiedzialność za aktualność publikacji spoczywa na administratorze publikującego portalu. Wszelkie roszczenia związane z publikowaniem bądź kopiowaniem zawartości serwisu na stronach innych niż policyjne proszę kierować do administratorów właściwych stron sieci Internet."
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(zosia5)
Wiking
znowu kablujesz konfidencie
Donosiciel i zlodziej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
zosia5 napisał:
znowu kablujesz konfidencie
Donosiciel i zlodziej

Zosieńko, masz słuszną rację, że ten Tomasz Jerzy Ogonowski z Eidsvoll to kawał uja, zwykły złodziej, okradający swoich pracowników na godzinach i ubezpieczeniach społecznych.

Mało tego, publikuje nieprawdziwe dane o innych osobach które mogą go teraz, za pośrednictwem tego forum, Moja Norwegia zaskarżyć, ponieważ już od dawna nie figuruje on w kartotece osób poszukiwanych przez policję, co bardzo łatwo jest sprawdzić na rzeczonej stronie >poszukiwani przez policję<
Dlatego masz rację Zosieńko iż dałaś wyraz dezaprobaty tej męskiej forumowej szmacie i nieudolnemu emigracyjnemu konfidentowi.
Pozdrawiam
Gabriel.
P.s.
Może się umówimy Zosieńko, na małą czarną, wśród Amsterdamskich tulipanów, ponieważ Twoje IP, właśnie wskazuje ten rejon, skąd teraz piszesz, lubię tulipany i Amsterdam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok